Àlbum il·lustrat “Alegria”

Il·lustracions per "Alegria", un conte basat en la cançó homònima d'Antònia Font i text escrit per Laia Figueras i Núria Puyuelo. Editorial Nanit 2022. "N'Antònia ha perdut una cosa molt important i no sap per on començar a buscar-la. A poc a poc i gairebé sense

Voluntariat ESC a Geloi Wetland

Durant la meva estada de mig any amb els cossos de solidaritat europeus a Itàlia vaig poder col·laborar amb el C.E.A, que gestiona la reserva natural Geloi Wetland. Vaig pintar amb aquarel·la algunes de les espècies d'ocells més emblemàtiques que s'hi troben perquè en puguin fer

Autoretrat

Autoretrat digital a n'es meu estudi amb peixets que volen i no neden.

Il·lustracions per “Un minut estroboscòpica”

Vaig tenir es plaer de fer diverses il·lustracions tant de personatges com de fons pel videoclip del single "Un minut estroboscòpica" d'Antònia Font. En Toni Lara va fer la direcció i animació i n'Héctor Robles l'animació i postproducció.

Infants i bestioles

Això és un recull d'il·lustracions digitals que mostren un món on hi ha bèsties gegants, o si més no, una mica diferents de com les coneixem.

Espurna i vent

Il·lustracions digitals que parteixen de fotografies d'arxiu familiar. Relacionen metafòricament elements com el foc, els records, jugar i la infància. La primera, Espurna i vent, té una superposició fotogràfica camuflada entre pinzellades. La segona obra, crema, encara que també parteix d'una fotografia només consta de taques.